B&B Italia Richard bank

Stel uw ideale bank samen met de Richard van B&B Italia!

  • De modulaire bank bestaat uit maar liefst 76 elementen met 2 verschillende dieptes
  • De compositie is eenvoudig aan te passen aan de situatie
  • Een eigentijds ontwerp met een klassiek tintje
  • Informeer vrijblijvend voor meer informatie of een scherpe offerte

Artikelnummer
283328
€ 8.188,00
Vanaf € 8.188,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Antonio Citterio

Of u nu een 2-zitsbank of een royale hoekbank wenst; met het programma van de B&B Italia Richard bank is het allemaal te realiseren!

De veelzijdige B&B Italia Richard bank

Richard is het zitsysteem dat zich onderscheidt door een evenwichtig en eigentijds ontwerp. De bank kunt u geheel zelf samenstellen met de 76 elementen in twee dieptes: 93 cm voor meer formele en ingesloten oplossingen, en 123 cm voor grotere composities en meer informele zitplaatsen. Door de extreme flexibiliteit van het systeem en het gemak waarmee de verschillende elementen kunnen worden gemonteerd, kunt u uw leefruimte aanpassen aan elke situatie. Van actief naar passief in een handomdraai met de fauteuils, banken, voetenbankjes en de chaise longue.

De Richard is verkrijgbaar in het brede assortiment aan stof- en leersoorten van B&B Italia. Het onderstel geverfd zwart verchroomd of tin geverfd geeft daarbij een mooi contrast. Voor extra comfort kunt u optioneel kiezen voor kussens, verkrijgbaar in vier formaten, namelijk: 65x50 cm, 48x48 cm, 55x30 cm en 38x38 cm. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor een vrijblijvende en scherpe offerte kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

Anderen bekeken ook
^