Meer afbeeldingen

Montis Axel bank

Over Montis Axel bank

Dé topper uit de collectie van Montis!

  • Ook te bestellen in veel andere uitvoeringen
  • Prachtig design met heerlijk comfort

Lees meer

Geïnteresseerd in deze bank?
Vraag nu een offerte aan voor een mooi aanbod!
   

Vanaf: € 2.773,00

Leverbaar op bestelling

Vraag offerte aan voor

Productnaam Prijs
Montis Axel bank € 2773Eigenschappen

Artikelnaam Montis Axel bank
Artikelnummer 279569

Onze voordelen?

15.000 m² winkeloppervlakte

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken

Meer dan 400 design merken onder 1 dak

Veilig aanbetalen

Zeker van uw aankoop

CBW-erkend

Bel ons via +31 115 53 25 26

Montis Axel bank

Designer Gijs Papavoine

U geniet van prachtig design en overheerlijk zitcomfort met de Montis Axel bank. Zak relaxed weg in de royale kussens en geniet van de modieuze uitstraling. Bestel uw nieuwe bank van Montis Axel bij Pot Interieur om verzekerd te zijn van een snelle levering en de laagste prijsgarantie. Wij zijn specialist op het gebied van designmeubelen en voorzien u van prettig en eerlijk advies bij het uitzoeken van uw nieuwe meubilair. Kom eens langs of vraag direct een offerte aan.

Sierlijke eenvoud en verbluffend zitcomfort komen samen in de Montis Axel bank

Het is niet voor niks dat deze bank van Montis een bestseller is. Iedereen valt graag voor de aantrekkelijke en uitnodigende uitstraling om de bank eens uit te proberen. De kubistische vormgeving en fijne belijning stralen het comfort uit die de Montis Axel daadwerkelijk heeft. De eenvoud in het ontwerp is ook meteen de kracht van de bank. De royale kussens zijn vervaardigd uit de beste materialen, waarbij de kussens een zachtere (standaard) en hardere variant kennen. De Axel heeft een redelijk hoge zithoogte, waardoor u er gemakkelijk uit opstaat. Verder is de bank verkrijgbaar in verschillende materialen, elementen, maten en kleuren. Stel uw bankstel geheel naar wens samen, zodat de Axel prachtig tot zijn recht komt in uw interieur.

Informeer naar de mogelijkheden

Ziet u uzelf al zitten op de Montis Axel, in uw woonkamer? Vraag dan direct een offerte aan. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom om het zitcomfort zelf uit te testen. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. Bel naar 0115-532526 of stuur een e-mail naar verkoop@pot.nl.

Of bestel meteen uw favoriete uitvoering:

Keuze info

Totaal

BESTELLEN
Kies eerst een uitvoering