Pode Colla bank

De Colla van het merk Pode is een bank welke verkrijgbaar is een meerdere formaten en verschillende bekledingen en hierdoor in vrijwel ieder interieur past.

  • Leverbaar als love-seat, 2-, 2,5- en 3-zitsbank
  • Uit te voeren met stof- en ledersoorten uit de collectie
  • De poten zijn leverbaar in diverse lak- of epoxykleuren

Artikelnummer
324671
€ 2.995,00
Vanaf € 2.995,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Pode Colla bank

de Colla van het merk Pode is een asymmetrisch design van ontwerper Susanne de Graef. Het ontwerp wordt gekenmerkt door de speelse lijnen in de vormgeving, stiksels en stoffering van de bank. de Colla staat op een laag onderstel, hierdoor heeft de bank een compact karakter.

Colla is te verkrijgen als love-seat, 2-, 2,5- en 3-zitsbank. Deze uitvoeringen zijn te bekleden met een van de stoffen uit de stoffencollectie van Pode. Tevens is het mogelijk om de poten uit te voeren in diverse lak- of epoxykleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om de bank of loveseat te combineren met een bijbehorende hocker. Deze hocker vergroot het zitcomfort van Colla nog eens een keer.

^