Havee Cloak Sky bank

De Cloak Sky bank lijkt te zweven door de plaatsing op hoge poten

  • Tijdloze bank met ultiem zitcomfort
  • Strakke vormgeving
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
291137
€ 1.959,00
Vanaf € 1.959,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Havee Cloak Sky bank

Designer Hans Daalder

De Cloak Sky bank is een moderne bank die door de plaatsing op hoge poten bijna lijkt te zweven. De Cloak Sky bank is een echte blikvanger met een optimaal zitcomfort. De bank past door de eenvoudige vormgeving in vrijwel ieder interieur. De bank is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Cloak is één van de weinige Nederlandse fabrikanten die alle aspecten van het meubel maken nog zelf op ambachtelijke wijze uitvoert.

De bank Sky zelf samenstellen

De bank is verkrijgbaar als loveseat, 2-zits, 2,5-zits, 3-zits, 3,5-zits en 4-zits bank. U kunt hierbij kiezen voor een bank met of zonder armleuningen. Voor extra comfort kunt u kiezen voor een hocker. De bank kunt u bekleden met verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. De bekleding is geheel afneembaar. Het onderstel is gemaakt van chroom waarbij u kunt kiezen uit diverse afwerkingen. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Cloak Sky bank samen te stellen.

Meer informatie
CollectiesHavee Cloak
Anderen bekeken ook
^