Artifort Bras bank

De Bras bank is een strakke bank met ronde vormen

  • Moderne vormgeving
  • Heerlijk zitcomfort
  • Leverbaar in diverse formaten
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
288754
€ 3.433,00
Vanaf € 3.433,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Khodi Feiz, 2014

De Artifort Bras bank is een luxeuse bank met ronde vormen. Kenmerkend voor de Bras zijn de unieke armleuningen, deze zijn geïnspireerd op de natuurlijke vorm van de arm wanneer u deze ontspannen op een leuning legt. De Bras beschikt over een bijzondere constructie, hierdoor veert de rug van de bank licht met u mee wanneer u gaat zitten. Dit zorgt voor een heerlijk zitcomfort. De Bras is verkrijgbaar in drie formaten; als 2-zits bank, 2,5-zits bank en 3-zits bank. De bank kan optioneel met twee bijpassende sierkussens en een bijpassende hocker worden geleverd. De hocker kan ook als bijzettafeltje gebruikt worden. De Bras serie bestaat naast de Bras bank ook uit een fauteuil met een hoge rug en een fauteuil met een lage rug. Met deze Bras designmeubels creëert u de perfecte zitplek om te relaxen.

De bank Bras zelf samenstellen

De Bras kunt u bekleden met verschillende stoffen in diverse kleuren, waardoor u de bank geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De bank is leverbaar in drie formaten en met een 4-poot onderstel in metaal of eikenhout. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)

Bras 2-zits bank: 180 x 77 x 72 cm
Bras 2,5-zits bank: 215 x 77 x 72 cm
Bras 3-zits bank: 250 x 77 x 72 cm
Bras hocker: 100 x 55 x 38 cm
Bras sierkussens: 40 x 40 cm en 60 x 25 cm

Anderen bekeken ook
^