Havee Cloak Sand bank

De Cloak Sand bank lijkt uit één stuk gegoten en heeft een optimaal zitcomfort

  • Tijdloze bank met ultiem zitcomfort
  • Brede armleuningen
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
291133
€ 2.675,00
Vanaf € 2.675,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Havee Cloak Sand bank

Designer Hans daalder

De Cloak Sand bank lijkt uit één stuk gegoten en kenmerkt zich door de brede armleunignen. De armleuningen komen op een bijzondere wijze samen met de kussens. De bank heeft een exclusieve uitstraling en een heerlijk zitcomfort.Kortom, De Cloak Sand bank is een tijdloze bank die in vrijwel ieder interieur past. De bank is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Cloak is één van de weinige Nederlandse fabrikanten die alle aspecten van het meubel maken nog zelf op ambachtelijke wijze uitvoert.

De bank Sand zelf samenstellen

De bank is verkrijgbaar als fauteuil, loveseat, 2-zits, 2,5-zits, 3-zits, 3,5-zits bank en als hoekbank. U kunt hierbij kiezen voor een bank met of zonder armleuningen. Voor extra comfort kunt u kiezen voor een hoofdsteun en hocker. De bank kunt u bekleden met verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. Voor het onderstel kunt u kiezen uit aluminium, hout en RVS. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Cloak Sand bank samen te stellen.

Meer informatie
CollectiesHavee Cloak
Anderen bekeken ook
^