Slaapproblemen? Vind de oplossing bij Pot interieur!

Slaapproblemen

Slaapproblemen

We weten allemaal dat een goede nachtrust ontzettend belangrijk is. En dat merkt u vooral wanneer een tijdje slecht slaapt. Hierdoor wordt u wat vermoeid, somber en geprikkeld. Hierdoor kunt u zich overdag slechter concentereren op het werk of school. Het is dus belangrijk om weer goed te kunnen slapen! Om daar voor te zorgen, hebben we verschillende producten uit onze collectie uitgelicht om u weer aan een goede nachtrust te helpen!

We hebben de grootste en meest voorkomende slaapproblemen (met een oplossing!) voor u op een rijtje gezet. Dit zijn snurken, koude voeten in bed, slapeloosheid en rugklachten tijdens het slapen.

Slaapprobleem 1: Snurken

In Nederland en België snurken miljoenen mensen. Sommigen doen dit af en toe, maar anderen snurken altijd. Dat kan een onschuldig kwaaltje zijn, maar het wordt toch wel erg vervelend wanneer uw partner degene is die snurkt. Uit onderzoek is gebleken dat een snurkende partner slecht voor uw gezondheid is. Een snurkende partner kan leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en hoofdpijn.

Oplossing: Auping Smart base bedbodem
Auping heeft een nieuwe, slimme bedbodem ontwikkeld; de Auping Smart base. De Auping Smart base is een bedbodem met een speciale anti-snurkfunctie. Dankzij deze bedbodem hoeft u niet meer wakker te liggen van een snurkende partner! De Auping Smart base bestaat uit een verstelbare Auping spiraalbodem en Auping Connect. Auping Connect is een apparaatje dat onder de bedbodem wordt bevestigd en middels een app op uw telefoon of tablet te bedienen is. De app meet het aantal decibel en wanneer deze constateert dat er iemand snurkt, beweegt het ruggedeelte van de spiraalbodem of komt het hoofdeinde iets omhoog. Dit zorgt ervoor dat de snurker zich zal omdraaien of de luchtwegen iets opent, waardoor het gemakkelijker wordt om te ademen. U kunt zelf instellen wat u het fijnst vindt.

In ieder Auping bed, boxspring of bedbodem kan de Smart base worden geïntegreerd.

Slaapprobleem 2: Koude voeten in bed

In de herfst en winter hebben veel mensen last van koude voeten. Vooral vrouwen hebben hier last van. Koude voeten zorgen ervoor dat u niet goed kunt inslapen. Wanneer u namelijk in slaap valt, worden uw handen en voeten warmer, terwijl de rest van uw lichaam juist kouder wordt. Wanneer uw voeten koud blijven, kan dit proces niet in gang gezet worden en blijft u in de 'wakkere' stand.

Oplossing: Avek voetverwarming
Avek kan al hun matrassen en topmatrassen voorzien van een geïntegreerde voetverwarming. Deze voetverwarming is gemakkelijk te bedienen middels de bijgeleverde draadloze afstandsbediening. Hiermee kunt u zelf uw gewenste temperatuur instellen en binnen 5 minuten is uw matras al lekker warm! De verwarming schakelt zichzelf na 15 of 30 minuten uit.

Slaapprobleem 3: Rugklachten

Slaapproblemen kunnen ook veroorzaakt worden rugklachten of rugpijn. Wanneer u pijn in uw rug heeft, kan slapen lastig worden, laat staan goed doorslapen. Rugpijn kan ontstaan door uw matras. Wanneer u niet de juiste matras met een goed comfort en de goede ondersteuning heeft, kan u last krijgen van rugpijn.

Oplossing: Tempur matras

Tempur matrssen ondersteunen uw gehele lichaam en zorgen ervoor dat u in een goede houding ligt. In deze goede houding ligt uw ruggengraat in de best mogelijke en natuurlijke slaaphouding. Dankzij deze natuurlijke slaaphouding neemt de spanning op uw rug- en nekspieren af.

^