Auping bedden

Auping is ervan overtuigd dat een goede nachtrust bijdraagt aan een gezond en energiek leven. Door op een bewuste manier om te gaan met de omgeving, het milieu en het individu maakt Auping haar visie waar. Auping werkt dan ook met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen.

Met Auping kiest u voor slaapcomfort op het hoogste niveau. Zo wordt u fris en uitgerust wakker en kunt u vol energie aan een nieuwe dag beginnen.

Auping nights, Better days

Een Auping bed is verkrijgbaar in vele vormen en maten. Hierdoor kunt u uw bed geheel samenstellen en op uw voorkeuren afstemmen. Niet alleen door het beste matras of spiraalbodem, maar door de perfecte combinatie van alle onderdelen waar een bed uit bestaat. Bovendien bestaat de mogelijkheid om het bed zelf vorm te geven, waardoor het prachtig staat in uw slaapkamer.

Een keuze maken uit het grote aanbod van Auping is dan ook niet eenvoudig. Wij helpen u hier graag bij! Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Auping Auronde

Het Auronde bed is inmiddels niet meer weg te denken uit de collectie van Auping. Dit bed is al meer dan 35 jaar onderdeel van de collectie en is één van de bestsellers binnen Nederland. Het bed wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste kleurtrends, eisen en technieken, waardoor de Auronde met zijn tijd meegaat. De herkenbare poten geven de Auping Auronde een comfortabele en eigentijdse uitstraling. Het unieke design van het bed is een aanwinst in iedere slaapkamer. U kunt de Auronde voorzien van verschillende spiraalbodems en matrassen van Auping, waardoor u heerlijk uitgerust wakker wordt!

Auping Royal

De Auping Royal is een van de meest uitgebreide bedden uit de collectie. Het bed is voorzien van vele unieke technologische snufjes die allemaal bijdragen aan een optimale nachtrust. Het bed is voorzien van 5 instelbare zones die uw lichaam optimaal ondersteunen. De Auping Royal is daarnaast letterlijk een steuntje in de rug, dankzij de Royal XBS; de eXtra Back Support. Naast alle comfortabele en technologische snufjes is de Auping Royal ook een mooi design bed. Kortom; heerlijk uitgerust wakker worden doet u in dit prachtige bed!

Auping Match

De Auping Match is vernieuwd! Stel het bed samen dat perfect bij u past. De Match is geheel vervaardigd met aandacht en oog voor detail door de vakmensen van Auping. Het bed is de perfecte balans tussen comfort en eigentijds design. U kunt kiezen uit de Auping Match Wood en Auping Match Aluminium. De Match Wood heeft een rechte, houten omranding. De Match Aluminium een rondere, aluminium omranding. Hierdoor is er altijd een perfecte match voor u en uw slaapkamer!