Auping bedden

Auping is ervan overtuigd dat een goede nachtrust bijdraagt aan een gezond en energiek leven. Door op een bewuste manier om te gaan met de omgeving, het milieu en het individu maakt Auping haar visie waar. Auping werkt dan ook met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen.

Met Auping kiest u voor slaapcomfort op het hoogste niveau. Zo wordt u fris en uitgerust wakker en kunt u vol energie aan een nieuwe dag beginnen.

Een Auping bed is verkrijgbaar in vele vormen en maten. Hierdoor kunt u uw bed geheel samenstellen en op uw voorkeuren afstemmen. Niet alleen door het beste matras of spiraalbodem, maar door de perfecte combinatie van alle onderdelen waar een bed uit bestaat. Bovendien bestaat de mogelijkheid om het bed zelf vorm te geven, waardoor het prachtig staat in uw slaapkamer.

Een keuze maken uit het grote aanbod van Auping is dan ook niet eenvoudig. Wij helpen u hier graag bij! Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

U bent verzekerd van een goede nachtrust met een Auping bed. Dit merk werkt jarenlang met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Constante innovatie zorgt ervoor dat Auping regelmatig nieuwe bedden uitbrengt die nog comfortabeler en luxueuzer zijn. In het ruime assortiment van Pot Interieur vindt u diverse bedden van Auping in verschillende soorten en maten. Bekijk snel ons aanbod online of kom bij ons langs in de showroom om inspiratie op te doen.

In ieder Auping bed dat u kiest zit ruim 120 jaar innovatie

Al 120 jaar geleden begon Auping met het ontwerpen en ontwikkelen van bedden. Vandaag de dag is dit merk uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende namen op het gebied van slaapcomfort. Waar werd gestart met Auping bedden met spiraalbodem, groeide dit in 1998 door tot de welbekende boxsprings. De allernieuwste modellen en absolute toppers van Auping vindt u uiteraard bij ons. Naast dat wij boxsprings aanbieden, koopt u bij ons ook de volgende producten:

 

De voordelen van Auping

Bij het ontwikkelen van nieuwe bedden geeft Auping veel aandacht aan ventilatie, drukverlaging en ondersteuning. Samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers wordt hier continu aan gewerkt. Zo geniet u van de volgende voordelen:

  • Een bed van de specialist op het gebied van slapen
  • Heerlijk slaapcomfort
  • Goede ondersteuning van uw lichaam en optimale ventilatie
  • Jarenlange expertise wordt gecombineerd met de allernieuwste ontwikkelingen


Bekijk ons assortiment online en vraag een offerte aan.
Bel hiervoor naar 0115-532526 of stuur een e-mail naar verkoop@pot.nl.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom om onze producten te bewonderen. Uiteraard bezorgen wij uw nieuwe bed gratis bij u thuis.

^