Auping boxsprings

Met een Auping boxspring bent u verzekerd van een goede nachtrust en kunt u genieten van een ultiem slaapcomfort. Met een boxspring kunt u uw slaapkamer tot een plek omtoveren waar u helemaal tot rust kunt komen en heerlijk kunt wegdromen.

De boxsprings hebben een modulaire opbouw, waardoor u hem op vele manieren kunt aanpassen en uitbreiden. Zo kunt u een hoofdbord of voetbord uitkiezen met de door u gewenste afmetingen. Iedere boxspring is in vrijwel iedere kleur en stof uit te voeren. Hierdoor kunt u hem afstemmen op de rest van uw slaapkamer.

De scharnierpunten van de boxspring zijn verhoogd en zorgen voor optimale ondersteuning die ook optimaal blijft in de verstelde stand. Bij een verstelbare boxspring kan een afstandsbediening geleverd worden. Heerlijk vanuit bed uw favoriete ligpositie instellen! 

Een keuze maken uit deze vele mogelijkheden is niet eenvoudig. Wij helpen u hier dan ook graag bij! Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

4 producten

per pagina

4 producten

per pagina

Al in 1998 bracht toonaangevend beddenmerk Auping de welbekende boxspring op de markt. De constante innovatie zorgt ervoor dat u comfortabel in bed ligt en voldoende nachtrust heeft. Bij Pot Interieur vindt u boxsprings van Auping in verschillende soorten en maten. Zo is er altijd een model dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze showroom om de boxsprings te bekijken.

De voordelen van een Auping Boxspring

Tijdens het ontwikkelen en produceren van boxsprings, staan ventilatie, drukverlaging en ondersteuning centraal bij Auping. Dit zorgt ervoor dat u van de volgende voordelen geniet:

  • Heerlijk slaapcomfort
  • Optimale ondersteuning van uw lichaam
  • Goede ventilatie
  • De allernieuwste ontwikkelingen
  • Ontwikkeld door specialisten

 

Kies uit drie bijzondere soorten

In ons assortiment vindt u drie soorten Auping boxsprings, namelijk:

  • De Auping Original Boxspring is een compleet bed met een fraai en doordacht design. De mooie vormgeving in combinatie met een spiraalbodem en matras naar keuze zorgt voor een perfecte basis.
  • De Auping Criade Boxspring is een prachtig design bed met een opvallend en uniek frame. Dit model is wat lager en slanker, een ware blikvanger.
  • De Auping Kiruna Boxspring is het meest luxe model uit de collectie. Het natuurlijke materiaalgebruik is prachtig om te zien. Het heerlijke slaapcomfort maakt het af.


Bekijk ons aanbod in het echt

Uiteraard is het mogelijk om online uw nieuwe Auping boxspring aan te schaffen. Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen. Wilt u uw nieuwe bed liever eerst zien en testen? U bent welkom in onze showroom van ruim 15.000m². Hier vindt u wel 400 woon- en slaapmerken.

Heeft u vragen? U bereikt ons telefonisch op 0115-532526 of stuur een e-mail naar verkoop@pot.nl.

^