Auping boxsprings

Met een Auping boxspring bent u verzekerd van een goede nachtrust en kunt u genieten van een ultiem slaapcomfort. Met een boxspring kunt u uw slaapkamer tot een plek omtoveren waar u helemaal tot rust kunt komen en heerlijk kunt wegdromen.

De boxsprings hebben een modulaire opbouw, waardoor u hem op vele manieren kunt aanpassen en uitbreiden. Zo kunt u een hoofdbord of voetbord uitkiezen met de door u gewenste afmetingen. Iedere boxspring is in vrijwel iedere kleur en stof uit te voeren. Hierdoor kunt u hem afstemmen op de rest van uw slaapkamer.

De scharnierpunten van de boxspring zijn verhoogd en zorgen voor optimale ondersteuning die ook optimaal blijft in de verstelde stand. Bij een verstelbare boxspring kan een afstandsbediening geleverd worden. Heerlijk vanuit bed uw favoriete ligpositie instellen! 

Een keuze maken uit deze vele mogelijkheden is niet eenvoudig. Wij helpen u hier dan ook graag bij! Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Auping Original boxspring

De Auping Original boxspring is een compleet bed met een fraai en doordacht design. Het krachtige frame is mooi vormgegeven en kunt u voorzien van een Auping spiraalbodem en Auping matras naar keuze. Doordat u de bodem en matras volledig ergonomisch op uw lichaam kunt afstemmen, slaapt u op de perfecte basis en wordt u heerlijk uitgeslapen en fris wakker. 

De Auping Original in het kort:
  • Helder design;
  • Verstelbaar voor ultiem slaapcomfort;
  • Ergonomisch afgestemd op uw lichaam;
  • Awardwinnend design

Auping Criade boxspring

De Auping Criade boxspring is een prachtig bed voor mensen die echt van design houden. De boxspring heeft een opvallend en uniek frame dat in verschillende kleuren uit te voeren is. Het bijzondere aan de Criade is dat hij wat lager is dan de traditionele boxsprings. Hiermee speelt hij in op de trend van wat slankere boxsprings. 

Customize uw Criade:
  • Kies uit 6 mooie kleuren om het frame uit te voeren;
  • Kies uit 5 hoofdborden en 3 voetborden.
  • Kies uw favoriete stof en stem de boxspring af op de rest van uw slaapkamer


Auping Kiruna boxspring

De Auping Kiruna boxspring is de meest luxe boxspring uit de collectie van Auping. De Kiruna onderscheidt zich door het luxe design en het natuurlijke materiaalgebruik. Dit ervaart u meteen zodra u gaat liggen. Geniet van een heerlijk slaapcomfort en u wordt uitgerust wakker. Klaar voor een nieuwe, energieke dag!

Stel uw favoriete Auping Kiruna samen en stem hem op de rest van uw slaapkamer af.
  • Kies uit 2 luxe gestoffeerde Kiruna matrassen en toppers;
  • Kies uit 2 hoofdborden.