CS Rugs Tweet vloerkleed

De Carpet Sign Tweet is een prachtig vloerkleed gebaseerd op de populaire tweed stof

  • Tapijt met een luxe uitstraling
  • Mooie rand met franjes
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Wordt voor u op maat gemaakt

T/m 31 januari 2024 ontvant u bij een aankoop van het vloerkleed een notebook met een speciale tweet-omslag.

Artikelnummer
291308
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

CS Rugs Tweet vloerkleed

Tweet is een absolute bestseller en is geïnspireerd op ontwerpen van Coco Chanel. Zij introduceerde het Chanel-pak met franjes in haar ontwerpen en voegde een vleugje flair toe aan het klassieke silhouet. De speelse en verfijnde structuur is een inspiratiebron geweest voor de Tweet-collectie. De gelaagde, wafel structuur en de franjes aan de randen maken het Tweet vloerkleed frivool en fashionable tegelijk. De tweed print wordt verkregen door een bijzondere tufttechniek die een onregelmatigheid in het tapijt creëert. Het vloerkleed is gemaakt van diverse materialen: wol, linnen, katoen, zijde en viscose. Een mooi detail is de rand met franjes wat het tapijt een haute couture uitstraling geeft. Tweet heeft een poolhoogte van 10 millimeter.

Het vloerkleed is verkrijgbaar in diverse kleuren, verschillende vormen (rond, vierkant, langwerpig etc.) en kan voor u op maat gemaakt worden. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte vloerkleed samen te stellen.

Anderen bekeken ook
^