CS Rugs Caméléon vloerkleed

Het Carpet Sign Caméléon vloerkloed heeft een bijzonder kleurverloop

  • Tapijt met een luxe uitstraling
  • Gemaakt van 100% wol
  • Verkrijgbaar in elk gewenste kleur en maat
  • Past in vrijwel ieder interieur

Artikelnummer
291257
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

CS Rugs Caméléon vloerkleed

Het Carpet Sign Caméléon vloerkleed heeft als bijzondere eigenschap dat hij van kleur verandert. Vandaar ook de naam Caméléon. De kleuren lopen vloeiend in elkaar over wat zorgt voor een magisch effect. Carpet Sign heeft een unieke high-tech techniek ontwikkelt die deze bijzondere kleurverloop mogelijk maakt. Het vloerkleed is gemaakt van 100% wol. Wol heeft als grote voordeel dat het heerlijk zacht is en gemakkelijk in onderhoud is.

Het vloerkleed Caméléon zelf samenstellen

De kleurveranderingen kunnen in verschillende richtingen en vormen worden toegepast. Het verloop kan subtiel of uitgesproken zijn, van links naar rechts, maar ook een cirkelvormig verloop is mogelijk. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast kunt u kiezen voor elk gewenste kleur en maat om zo een optimale harmonie met uw interieur te creëren. Het tapijt wordt door Carpet Sign voor u op maat gemaakt. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte vloerkleed Caméléon samen te stellen.

Anderen bekeken ook
^