Joli Marguerite tafel

De Joli Marguerite is een minimalistische eettafel voor binnen- en buitenshuis

  • Eettafel met een sober design
  • Karaktervolle conische poten
  • Combineer de tafel met de Marguerite stoelen
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
297915
€ 3.520,00
Vanaf € 3.520,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Joli Marguerite tafel

Designer Mathias de Ferm

De Joli Marguerite is een moderne eettafel met karaktervolle conische poten. De tafel is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Door het minimalistische design komt de Joli Marguerite tafel vrijwel overal goed tot zijn recht. De Joli Marguerite serie bestaat naast een eettafel, ook uit een salontafel, wandtafel en bijzettafel. Combineer de tafel met de bijpassende Marguerite stoel voor een mooi geheel.

De tafel Marguerite zelf samenstellen


De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het blad kunt u uitvoeren in glas, hout of verschillende keramische varianten. Het onderstel is vervaardigd uit gelakt aluminium, waarbij u kunt kiezen uit vele kleuren.

Joli


Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor meubelen op maat. Ieder meubel is het resultaat van handwerk. Daarnaast zijn veel Joli meubelen geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Joli volgt de recente ontwikkelingen en nieuwe trends op de voet en slaagt er zo in om trendy designmeubels aan te bieden.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^