Extremis Hopper AA tuintafel

Maak kennis met het nieuwste lid uit onze befaamde Hopper Collectie: de Hopper AA. Een blikvanger in één kleur, zowel voor binnen als buiten.

    beschikbaar in 5 standaard kleuren
  • De Hopper AA heeft een gestroomlijnd design gemaakt uit aluminium
  • De Wijde profielen en strakke belijning resulteren in een tijdloze sculptuur
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw favoriet

Artikelnummer
320181
€ 7.333,00
Vanaf € 7.333,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Extremis Hopper AA tuintafel

Designer Dirk Wynants

De Hopper AA heeft dezelfde voordelen als de oorspronkelijke Hopper: een herwerking van de traditionele picnicktafel met net dat tikkeltje extra comfort. Door de lage instappunten hoef je niet te klauteren over de zitbank om te gaan zitten. Het silhouet van de Hopper is geïnspireerd op de houten palen die je terugvindt in de hoppevelden in de Belgische Westhoek. Dit is de thuisbasis van extremis, dat ook een eigen bier brouwt met de hop uit deze omgeving. Het verklaart ook meteen de naam van dit meubel.

De Extremis Hopper AA tuintafel

Alle kleuren zijn technisch gezien geschikt om zowel buiten als binnen te gebruiken. Toch is het belangrijk om een bewuste keuze te maken. Donkere kleuren die in de zon staan, absorberen meer warmte. Dit terwijl witte meubels het zonlicht reflecteren.

De Hopper AA is verkrijgbaar in 5 kleuren en verschillende afmetingen. Wilt u een offerte voor de tuintafel van uw voorkeur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

^