Topform Constella salontafel

De Topform Constella is een prachtig designstuk voor in het interieur

  • Moderne salontafel met een opvallend onderstel
  • Helder, rechthoekig glasblad en metalen poten
  • Poten vormen samen het sterrenbeeld "de grote beer"
  • Ook leverbaar met een rond tafelblad

Artikelnummer
297803
€ 975,00
Vanaf € 975,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Topform Constella salontafel is een echte blikvanger in het interieur. De tafel is verkrijgbaar met een rond of rechthoekig tafelblad van helder glas. Opvallend zijn de zichtbaar aanwezige poten die een samen sterrenbeeld vormen: bij de ronde tafel vormen ze het sterrenbeeld "maagd" en bij de rechthoekige tafel vormen ze het sterrenbeeld "de grote beer". De moderne tafel met strakke vormgeving is een prachtig designstuk voor in uw woonkamer. Afwijkende afmetingen en kleuren voor de poten zijn mogelijk.

Topform
Bij Topform werkt al 60 jaar een groep liefhebbers aan de meubelen. Vakmanschap staat bij Topform centraal. Dit betekent dat elk meubel per stuk geproduceerd wordt. Door het gebruik van de beste materialen bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is elk product voorzien van geraffineerde accenten die een meubelstuk bijzonder maken.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Topform Constella salontafel samen te stellen!

Anderen bekeken ook
^