Cassina Marcel T bijzettafel

De Cassina Marcel T is een moderne nest bijzettafelset van 3

  • Bijzettafeltjes met een strak, minimalistisch design
  • Combinatie van tafeltjes geeft een speels effect
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren

Artikelnummer
292566
€ 950,00
Vanaf € 950,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Cassina Marcel T bijzettafel

De Cassina Marcel T is een bijzettafelset van 3 stuks die u in elkaar kunt schuiven. De combinatie van de tafeltjes geeft een speels effect. De tafel is ontworpen door Kazuhide Takahama in 1974. De Marcel T tafel bestaat uit een chromen buis en een strak tafelblad. Dankzij de minimalistische vormgeving past de tafelset in vrijwel ieder interieur. Daarnaast zorgt het hoogteverschil tussen de tafels ervoor dat er meer diepte en dynamiek in uw interieur ontstaat. De Cassina Marcel T is eenvoudig in gebruik en daardoor niet alleen thuis in de zithoek zeer geschikt, maar ook op kantoor.

De Marcel T bijzettafel zelf samenstellen

De tafel is leverbaar met een tafelblad van transparant glas, glanzend polyester of mat polyester. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte bijzettafel samen te stellen.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)

Marcel T 1: 43 x 46 x 43 cm
Marcel T 2: 37 x 43 x 43 cm
Marcel T 3: 31 x 40 x 43 cm

Anderen bekeken ook
^