Metaform Laguna eetkamertafel

De Metaform Laguna eetkamertafel biedt een prachtige balans tussen design en functionaliteit.

  • De eetkamertafel is praktisch en duurzaam
  • Tafelblad is leverbaar in Keramiek, HPL Pfleider, HPL Fenix
  • Glasplaatje is verkrijgbaar in helder glas, brons glas of grijs glas
  • Het tafelblad is uitbreidbaar dankzij de geïntegreerde verlangstukken

Artikelnummer
333226
€ 3.245,00
Vanaf € 3.245,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Metaform Laguna eetkamertafel

De Metaform Laguna eetkamertafel is een subliem stuk meubilair dat harmonieus samenvloeit met hoogstaand design en ongeëvenaarde functionaliteit. Deze tafel is geconstrueerd uit voortreffelijke materialen en beschikt over een avant-gardistisch ontwerp dat volledig in lijn is met hedendaagse interieurontwerpen.

De tafel heeft een slanke, rechthoekige vorm en een naadloos tafelblad dat vervaardigd is in diverse afwerkingen, waaronder eikenhout, notenhout en keramiek. Het blad is geplaatst op een verfijnd onderstel dat met poedercoating is bewerkt en in verscheidene tinten verkrijgbaar is, waaronder zwart, wit en zilvergrijs.

Een opmerkelijke eigenschap van de Metaform Laguna eetkamertafel is de mogelijkheid om het tafelblad te verlengen. Middels de geïntegreerde extensies kan de tafel eenvoudig worden uitgebreid, waardoor extra ruimte ontstaat voor gasten of gerechten. Dit maakt de tafel ideaal voor feestelijke diners of gezellige bijeenkomsten.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is de Metaform Laguna eetkamertafel eveneens uiterst praktisch en duurzaam. Het tafelblad is kras- en hittebestendig, en kan moeiteloos worden gereinigd met een vochtige doek. Het onderstel is tevens bijzonder stevig en stabiel, waardoor de tafel gedurende talloze jaren kan worden gebruikt.

Afmetingen

tafelblad

Ø 120 cm X 75 cm

Ø 130 cm X 75 cm

Ø 140 cm X 75 cm

Ø 150 cm X 75 cm

glasplaatjeØ 30 cm

^