Kristalia Oops tafel

Met de Kristalia Oops tafel heeft u een echte eycatcher in huis!
Artikelnummer
273409
€ 5.207,00
Vanaf € 5.207,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Kristalia Oops tafel

Designer Monica Graffeo

De eenvoud en het minimalisme van de uitschuifbare ronde tafel Oops zijn hetgene wat haar het dynamische visuele impact geeft. Een perfecte ronde tafel welke kan worden omgezet in een grotere, ovale tafel terwijl het niets verliest van zijn oorspronkelijke flair. Prachtig vervaardigd door echte kunstenaars en ambachtslieden. De gegoten aluminium poten op deze uitschuifbare ronde tafel zijn licht gebogen om het totale ontwerp te balanceren. De poten zijn stevig verankerd aan het midden van het tafelonderstel. Een prettig effect dat geen afbreuk doet aan het dramatische effect van de ronde top. Niet alleen een prachtig meubel stuk voor in de keuken of in de woonkamer. De prachtige eenvoud van het ontwerp is ook ideaal voor op kantoor, een directiekamer of vergaderzaal.

Productinformatie:
Het grootste deel van de tafel is gemaakt van honingraat dik MDF, en wordt vervolgens wit gelakt om een rijke, elegante afwerking te geven. De Oops tafel is verkrijgbaar in een monochrome versie, waarbij de benen kunnen worden geschilderd om te contrasteren met het blad.

Anderen bekeken ook
^