B&B Italia Parallel Structure tafel

De Parallel Structure tafel is een eerste tafelontwerp van Michael Anastassiades voor B&B Italia!

  • Een prachtig design te leveren in diverse uitvoeringen
  • Straalt door zijn eenvoud
  • Verkrijgbaar in twee afmetingen
  • Diverse houtsoorten mogelijk

Artikelnummer
313804
€ 5.649,00
Vanaf € 5.649,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Michael Anastassiades

B&B Italia is het weer gelukt om de collectie uit te breiden met een prachtig meubelstuk. Maak kennis met deze mooi Parallel Structure tafel, ontworpen door Michael Anastassiades.

B&B Italia Parallel Structure Table

Twee imposante aluminium staven verbonden door twee zijsteunen vormen de kern van de eerste tafel ontworpen door Michael Anastassiades voor B&B Italia. Een basisstructuur met een minimale en essentiële visie. De zoektocht naar extreme eenvoud gaat vaak gepaard met de noodzaak om geavanceerde technische oplossingen te vinden, en Parallel Structure is het perfecte voorbeeld. Om de zuiverheid van het project te respecteren, werd veel aandacht besteed aan de detaillering van de verbindingen, de relatie tussen zuiverheid van vorm, structurele elementen en de combinatie van verschillende materialen. De poten zijn van massief hout, terwijl de zijsteunen - architraven die de gekleurde aluminium staven verbinden - een metalen kern verbergen, noodzakelijk om de structuur steviger en zichtbaarder te maken. De collectie omvat twee maten en tops in verschillende materialen: Canaletto-walnoot en vier varianten van eiken - licht, grijs, zwart en gerookt. Afgedenkt met een mooi blad in helder glas.

Parallel Structure tafel bij Pot Interieur

Deze tafel, die straalt door zijn eenvoud, is nu verkrijgbaar bij Pot Interieur. Wenst u meer informatie of een scherpe offerte voor uw favoriet? Neem vrijblijvend contact met ons op via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^