Leolux BRAM bijzettafel

Profiteer van de veelzijdigheid van de Leolux BRAM.

  • Te gebruiken als tafel.
  • Kan ook dienst doen als krukje.
  • De bijzettafel is vervaardigd uit duurzame grondstoffen.

Artikelnummer
339281
€ 1.495,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Het in het oog springende aspect van de BRAM bijzettafel is de voortreffelijke balans tussen vorm en functie. Het slanke en eenvoudige silhouet schept een visueel aantrekkelijke aanwezigheid, terwijl de zorgvuldige indeling ervoor zorgt dat de tafel werkelijk een praktische rol vervult in het dagelijks gebruik.

De hoogkwalitatieve materialen en ambachtelijke expertise die Leolux zo kenmerken, zijn duidelijk zichtbaar in elk aspect van de BRAM bijzettafel. Of het nu gaat om het gebruik van eersteklas houtsoorten, verfijnde metalen accenten of zorgvuldig geselecteerde afwerkingdetails, deze tafel straalt kwaliteit en duurzaamheid uit.

De BRAM bijzettafel past zonder enige moeite in diverse interieurstijlen, van hedendaags tot traditioneel, en kan fungeren als een praktische aanvulling naast een bank of stoel, of zelfs als een stijlvol decoratief element op zichzelf.

Afmetingen:

B47 X D14 X H15cm

^