Cassina Modular Imagination

De Cassina Modular Imagination is een veelzijdig meubelstuk dat perfect past in uw interieur!

  • Een kruk, bijzettafel en/of hocker in één
  • Prachtige blikvanger in elke ruimte
  • Duurzaam structuur gemaakt van gerecycled hout
  • Comfortabele vulling van polyurethaan
  • Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen

Artikelnummer
338220
€ 1.315,00
Vanaf € 1.315,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

In samenwerking met Virgil Abloh heeft Cassina het project Modular Imagination ontworpen, dat de mogelijkheden van modulariteit in hedendaags interieurontwerp verkent. Het project bestaat uit blokken in twee formaten, die zowel individueel als in combinatie gebruikt kunnen worden om diverse designaccessoires te creëren, zoals zitplaatsen, tafelbladen, poefs, banken en salontafels.

Dit bijzondere project combineert de inspiratie en originaliteit van Virgil Abloh met de hoogwaardige kwaliteit en productie-expertise van Cassina. Het haalt inspiratie uit de ontwerpwaarden van gerenommeerde meesters zoals Le Corbusier, terwijl het tevens belangrijke hedendaagse ontwerpthema's zoals duurzaamheid belicht. Dankzij het werk van Cassina LAB kunnen de componenten van het product eenvoudig gedemonteerd worden aan het einde van hun levenscyclus, waardoor het ontwerp bijdraagt aan duurzaamheid.

De Modular Imagination heeft een stevige structuur van gerecycled hout en is gevuld met polyurethaan waarvan een percentage polyolen afkomstig is van biologische bronnen. Het geheel is gecoat met geverfd elastomeer, terwijl de voeten gemaakt zijn van rubber.

Afmetingen:

45 x 45

78 x 45

^