Thonet 209 stoel

Thonet 209 stoel
Artikelnummer
323805
€ 1.203,00
Vanaf € 1.203,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Thonet 209 is een stijlvolle stoel. Het gebogen frame, dat zowel de rug- en armleuning vormt, is gemaakt van massief beukenhout. De stoel is dan ook een vertaling van de Thonet 214 stoel. De 209 stoel bestaat netzoals de 214 uit maar zes onderdelen. Dit zorgt voor een bijzonder uiterlijk.

De 209 stoel is een echte klassieker en staat dan ook in vele interieurs. De Zweedse Architect Le Corbusier was gefascineerd door deze stoel, waardoor hij deze stoel in veel van zijn inrichtingen gebruikte. Volgens Le Corbusier had de stoel een 'adelijke uitstraling'.

Deze beroemde stoel is verkrijgbaar met een open rugleuning of met een rugleuning van gevlochten riet of voorgevormd mutliplex. Dit zijn tevens ook de optie voor de zitting van de 209 stoel. Ook komt de stoel in een breed scala van kleuren en kunt u de stoel aan uw wensen laten voldoen. Vraag gerust een offerte aan als uw favoriete optie er niet tussen staat.

^