Kartell Masters stoel

De Kartell Masters stoel; een ode aan de ontwerpmeesters!

  • Drie iconische stoelen in één
  • Stevig en comfortabel design
Verkrijgbaar in zes kleuren

Artikelnummer
338466
€ 250,00
Kies je uitvoering arrow
Kartell Masters stoel zwart
€ 250,00
Kartell Masters stoel saliegroen
€ 250,00
Kartell Masters stoel wit
€ 250,00
Kartell Masters stoel mosterdgeel
€ 250,00
Kartell Masters stoel grijs
€ 250,00
Kartell Masters stoel roestoranje
€ 250,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Kartell Masters stoel heeft een zeer mooi design. De designer Philippe Starck heeft voor dit ontwerp zijn inspiratie gehaald uit andere iconen. Hij heeft namelijk elementen gebruikt uit drie verschillende klassieke stoelen en deze gegoten in één.

De kenmerken van de Kartell Masters stoel

De drie iconen die terug te vinden zijn in de Masters zijn: de Butterfly Chair (Series 7) van Arne Jacobsen, de Tulip Chair van Eero Saarinen en de DSR Chair van meneer en mevrouw Eames. De Masters stoel is in 2010 bekroond met de prestigieuze Good Design Award.

De stoel is vervaardigd uit polypropyleen, een zeer stevig kunststof dat ook nog eens comfortabel zit. De herkenbare contouren vormen het buizenframe van de rugleuning. Bovendien is de Masters stoel stapelbaar, waardoor u ze gemakkelijk kunt opbergen. De stoel is zowel binnens- als buitenshuis te gebruiken en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Informeer vrijblijvend voor onze scherpe aanbiedingsprijs!

Anderen bekeken ook
^