Treca Interiors Paris Platinum Supercad boxspring

De Treca Platinum Supercad is een elektrisch verstelbare boxspring bodem

  • Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Kunt u geheel op uw persoonlijke wensen afstemmen
  • Combineer de boxspring met de Treca matrassen
  • Garandeert een heerlijk slaapcomfort

Artikelnummer
296482
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Treca Interiors Paris Platinum Supercad boxspring

De Treca Platinum Supercad is een extra stevig boxspring bodem dat elektrisch verstelbaar is. De Platinum Supercad boxspring gecombineerd met de Treca matrassen zorgt voor een hoog ligcomfort. De Supercad is voorzien van vier stille motoren waardoor u het bed in vijf onafhankelijke slaaplagen kunt zetten. Hierdoor kunt u gegarandeert uw perfecte posititie vinden. De afstandsbediening is voorzien van een geheugenknop zodat u uw favoriete positie snel terug kunt vinden. Daarnaast beschikt de afstandsbediening over een domoticaplug zodat u ook andere elektrische apparaten in uw slaapkamer kunt besturen. Kortom, de Treca de Paris Supercad is hét icoon als het gaat om elektrisch verstelbare bedden.

U kunt deze boxspring combineren met zowel de Prestige, Platinum als Orient Express matrassen van Treca de Paris. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Treca Platinum Suparcad boxspring samen te stellen!

Anderen bekeken ook
^