Treca Platinum Ligne Silhouette boxspring

De Treca Platinum Ligne Silhouette boxspring is een complete set met een hoog comfort

  • Een designicoon in iedere slaapkamer
  • Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Kunt u geheel op uw persoonlijke wensen afstemmen
  • Garandeert een heerlijk slaapcomfort

Artikelnummer
296481
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Treca Platinum Ligne Silhouette boxspring

De Platinum Ligne Silhouette is een driedelige set met een ultiem comfort: een matras met een klassieke pocketvering, een heerlijk zacht topdekmatras en een bedbodem met een ophanging met pocketvering. Het Silhouette matras is speciaal ontworpen om een hoog slaapcomfort in een lager matras te verkrijgen. Zo past de Silhouette ook gemakkelijk in een ledikant. Kortom, de Treca Platinum Ligne Silhouette boxspring garandeert u een heerlijk slaapcomfort!

De Treca de Paris bedden bieden comfort op maat. Er zijn maar liefst vijf Treca de Paris Platinum bedmodellen: Ligne Etoile, Ligne Paris, Ligne Essentiel, Ligne Initial en Ligne Silhouette. De Treca Platinum collectie is de absolute musthave onder de luxebedden.

De boxspring Treca Platinum Ligne Silhouette zelf samenstellen


De Silhouette collectie bestaat uit een bedbodem, matras en topdekmatras. Combineer deze met een bedbodem en hoofdbord naar keuze. De boxspring is leverbaar in diverse uitvoeringen en formaten. De Silhouette boxspring kunt u bekleden met verschillende stof- en leersoorten, in diverse kleuren. De hoogte van de boxspring kunt u ook zelf bepalen. Het matras is verkrijgbaar in twee soorten stevigheidsniveaus. Voor het topdekmatras kunt u kiezen uit twee verschillende materialen. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^