Treca Interiors Platinum Ligne Paris boxspring

De Treca Platinum Ligne Paris boxspring is een complete set met een hoog comfort

  • Een designicoon in iedere slaapkamer
  • Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Kunt u geheel op uw persoonlijke wensen afstemmen
  • Garandeert een heerlijk slaapcomfort

Artikelnummer
296478
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Treca Interiors Platinum Ligne Paris boxspring

De Platinum Ligne Paris is een driedelige set met een ultiem comfort: een matras met een dubbele vering, een heerlijk zacht topdekmatras en een bedbodem met een ophanging met pocketvering. Kortom, de Treca Platinum Ligne Etoile boxspring garandeert u een heerlijk slaapcomfort!

De Treca de Paris bedden bieden comfort op maat. Er zijn maar liefst vijf Treca de Paris Platinum bedmodellen. Deze zijn genaamd Ligne Etoile, Ligne Paris, Ligne Essentiel, Ligne Initial en Ligne Silhouette. De Treca Platinum collectie is de absolute musthave onder de luxebedden.

De boxspring Treca Platinum Ligne Paris zelf samenstellen


De Paris collectie bestaat uit een bedbodem, matras en topdekmatras. Combineer deze met een bedbodem en hoofdbord naar keuze. De boxspring is leverbaar in diverse uitvoeringen en formaten. De Paris boxspring kunt u bekleden met verschillende stof- en leersoorten, in diverse kleuren. De hoogte van de boxspring kunt u ook zelf bepalen. Het matras is verkrijgbaar in twee soorten stevigheidsniveaus. Voor het topdekmatras kunt u kiezen tussen twee hoogtes. Daarnaast kunt u voor de bedbodem ook kiezen tussen twee stevigheidniveaus. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Anderen bekeken ook
^