Biegert & Funk QLOCKTWO klok

Biegert & Funk klokwerken

Biegert & Funk ontwikkelt producten met een onconventionele benaderingen, gepassioneerd creatief en zeer efficiënt! De Biegert & Funk QLOCKTWO is een elektronische klok die de tijd weergeeft in woorden. De weergave van de tijd verandert iedere 5 minuten. De lichtpuntjes in de hoeken van de klok geven de tussenliggende minuten weer.

4 producten

per pagina

4 producten

per pagina

Biegert & Funk Qlocktwo

Een klok die de tijd weergeeft in woorden ziet u niet elke dag. Deze unieke luxe klok kan de blikvanger van uw woonkamer worden. De Qlocktwo is een uniek ontwerp van Biegert & Funk.

De klok is verkrijgbaar in drie verschillende maten, voor elke huiskamer de ideale afmeting. Ook is de klok configureerbaar in verschillende kleuren en is er een Engelse en Nederlandse versie van de Qlocktwo. Vraag nu uw offerte op maat aan.

De Qlocktwo als horloge

Niet alleen als klok aan de wand kunt u genieten van het ontwerp van Biegert & Funk. Ook als horloge om uw pols is deze unieke manier van het bekijken van de tijd beschikbaar. Het horloge biedt een draagbare digitale versie van de wandklok en zorgt ervoor dat u overal opvalt door de weergave van de tijd om uw pols.

Bezoek onze woonwinkel of vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen, neem contact met ons op, wij helpen u graag. U kunt uw favoriete Biegert & Funk product online bestellen. 

^