Kluskens

Kluskens

Kluskens is een Limburgse meubelfabrikant sinds 1974. Kenmerkent voor Kluskens is het oog voor kwaliteit, liefde voor het vak en respect voor de natuur en materialen. Kluskens heeft een uitgebreid assortiment aan meubelen; van kasten, tafels en stoelen. Het bedrijf heeft een duidelijke filosofie; meubels moeten sfeer creëren maar de functie van het meubelstuk moet behouden blijven.

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

Kluskens meubelen

Kluskens maakt vanaf 1974 gepassioneerd meubelen, de medewerkers zijn echte vakmensen die het vak verstaan. De meubelen van Kluskens worden geproduceerd van hernieuwbare materialen van populaire houtsoorten zoals; Europees eiken, beuken, walnoot en kersen hout. Doordat de meubelen uit massief hout worden geproduceerd, worden duurzame meubelen gecreëerd met een uitzonderlijke kwaliteit die een lange levensduur kennen.

Het gehele productieproces wordt in eigen fabriek vervaardigd. Van het zagen tot en met de afwerking, ook het RVS wordt in eigen fabriek verwerkt door vakkundige vakmensen. Zo wordt de kwaliteit van Kluskens meubelen gewaarborgd.

Kluskens is sterk in het maatwerk. Zij kennen een uitgebreid assortiment aan eigen producten, welke geheel naar de wens van klant kunnen worden afgewerkt. Ook kent men een groot scala aan afmetingen van kasten en tafels. Zo krijgt iedere klant het gewenste product geleverd, dat volledig uniek is.

Kluskens eettafels

De eettafels van Kluskens zijn strak en modern. Geheel naar eigen wensen van de klant samen te stellen. De Storm tafel is een ware rots in de branding. Het is een tafel welke uitnodigt voor een kop koffie, een heerlijke maaltijd met vrienden of gezellige borrel. Het is een opvallende tafel door de schuine poten en de afgeschuind randen van het tafelblad. De afschuining van het tafelblad is in tegengestelde richting van de poten, dit geeft het opvallende en bijzondere effect aan deze tafel. Wanneer u graag voor een subtiel model gaat, is de Mistral tafel een perfecte tafel voor u. Het is een massieve tafel, die ontdaan is van alles wat overbodig is. Het verfijnde blad lijkt te zweven, dit is het geen wat de tafel spannend maakt.

Kluskens bij Pot Interieur

Kluskens is een van de merken welke door Pot Interieur worden gevoerd. Wij hebben diverse meubelstukken van Kluskens in onze showroom. Pot Interieur is officiële dealer van Kluskens, u kunt ieder meubelstuk bij ons bestellen en afstemmen naar uw wensen. Ben u opzoek een specifieke tafel, stoel of kast, maar kunt u deze niet vinden? Neem contact met ons op, de kans is groot dat wij deze aan u kunnen leveren.

^