Cassina 056 Capitol Complex tafel

Dit is een nieuwe in de collectie van Cassina, de Capitol Complex tafel

  • Een mooie tafel met een onderstel dat lijkt op kruisende horens
  • Verkrijgbaar in Teak, naturel of zwart eiken
  • Kies uit diverse afmetingen
  • Voor meer info of een scherpe offerte, neem contact met ons op!

Artikelnummer
311537
€ 0,00
Vanaf € 8.149,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Eerbetoon aan Pierre Jeanneret

056 Capitol Complex van CassinaDe buitengewone architectuur van het Capitol Complex van Le Corbusier, ontworpen door Chandigarh in 1951, staat op de Unesco-lijst van cultureel erfgoed 2016 en heeft diverse onderscheidingen ontvangen. Deze tafel is een zeer geschikt meubel die wordt gebruikt bij grote bijeenkomsten en voor vergadering. Het roept bijna de serieuze activiteiten op die plaatsvinden, met twee grote, massieve houten, grafische elementen in de vorm van kruisende horens.

De collectie Capitol ComplexNaast deze tafel bestaat het Capitol Complex-programma uit diverse stoelen, zoals een eetkamerstoel, bureaustoel en fauteuil. De heruitgave van Cassina biedt de klassieke versie met een teakhouten top en frame, en twee versies in naturel en zwartgebeitst eiken, met de optie van een glazen blad in verschillende maten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^