B&B Italia Husk stoel

De B&B Italia Husk stoel is een speelse en zeer stijlvolle stoel

  • Zitcomfort krijgt de hoofdprijs bij deze stoel
  • Ontworpen door één van de beste vrouwelijke designers
  • Alles wat u verlangt van een stoel kan de Husk u bieden
  • De set is compleet te maken met de andere meubelen uit de Husk-collectie van B&B Italia

Artikelnummer
273106
€ 1.436,00
Vanaf € 1.436,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

B&B Italia Husk stoel

Designer Patricia Urquiola

Patricia Urquiola is tot op de dag van vandaag één van de beste vrouwelijke ontwerpers. Voor elk item dat zij ontwerpt geldt de vraag: wat hebben we in het dagelijksleven nodig? De Husk eetkamerstoel van B&B Italia is zo'n design waarbij zij dit uitgangspunt genomen heeft. Functionaliteit en een modieus design; een stoel mooi in ieder interieur.

De Husk stoel van B&B Italia

De Husk stoel van B&B Italia is een echte blikvanger. Zowel het ontwerp als het zitcomfort krijgen de hoofdprijs in dit mooie design van Patricia Urquiola. Comfortabel, met een moderne combinatie van onderstel en zitting, pakt het het profiel op van de gelijknamige fauteuil. De kuip, dat is gevormd met een ontwerp dat de capitonné-stijl volgt, geeft een gevoel van zachtheid, en de kussens, in stof of leer, bevestigd met drukknopen, onderscheiden zich door het quilten. Vele kleurvarianten en combinaties. De stoel heeft als extraatje dat deze draaibaar is. Ideaal als u van tafel wil opstaan; schuiven is niet nodig.

Stoel Husk bij Pot Interieur

Heeft u reeds een favoriet, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een mooie offerte! Ook voor meer informatie over de vele mogelijkheden kunt u ons per mail of telefonisch benaderen of onze grote showroom bezoeken. Onze interieuradviseurs kunt u bereiken via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^