Arco tafels

Arco tafels

De tafels van Arco zijn gemaakt voor ieder moment van de dag. Door een Arco tafel wordt het dineren naar een hoger niveau getild. Dit geldt ook voor een goed gesprek, gezellige borrelen of nog even werken aan wordt een volledige belevenis. Arco is zich goed bewust dat dagelijkse activiteiten in huis rond en aan de tafel gebeurd. Daarom heeft Arco ervoor gezorgt om de tafels te voorzien van dat beetje extra’s.
Arco heeft haar collectie zo samengesteld dat zij niet alleen eettafels maar ook diverse bijzettafels en werktafels.

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina

Ontdek de Arco Slim tafel

De Arco Slim tafel is ontworpen door Bertjan Pot, in deze tafel heeft hij het onmogelijke mogelijk gemaakt. Deze tafel is door de innovatieve sandwich constructie van staal en honingraad tot stand gekomen. Bertjan heeft duidelijk nagedacht over zijn materiaalkeuze, hierdoor is het een oprechte en pure tafel geworden. Zoals alle tafels van Arco heeft u de keuze uit verschillende afwerkingsmogelijkheden en afmetingen. Zo is er voor iedereen een passende Arco Slim tafel te vinden.
Gaat uw voorkeur uit naar een XL versie van de Slim? Dan is wellicht de Arco Slim Plus tafel een passend model voor u. De Slim Plus tafel is leverbaar tot wel een lengte van 3,60 meter.

Een basisstuk in huis? De Arco Base

Arco tafels worden met grote zorg ontworpen en geproduceerd, van hoogwaardige materialen. De Arco Base tafel is hier een goed voorbeeld van, zoals de naam al zegt een waar basisstuk in ieders huis. De Base tafel is ontworpen door Jorre van Ast. Het is een robuuste stoere tafel met subtiliteit. Deze tafel heeft een houten tafelblad, poten van massief eiken en beton. De Arco Base kan tegen een stootje en kan zeker een levenlang mee. Deze tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen.

De uitschuiftafels van Arco

Wij veranderen bewust en onbewust onze gewoontes, dit geldt ook voor ons interieur. Het liefst willen we onze meubelen aanpassen aan onze mood of aan de activiteit waarvoor we het betreffende meubel willen gebruiken. De tafel neemt over het algemeen een centrale plaats in, in uw woongemak. Daarom is het ook belangrijk om ruimte genoeg te hebben voor de gewenste activiteit. De Arco uitschuifbare tafels voorzien u in dit gemak. Zo heeft u in een handomdraai het gewenste grote van het tafelblad voor uw activiteit. Zo kunt u knus ontbijten of heerlijk dineren aan een grote en uitgebreide tafel. Voor elk moment het juiste formaat tafel. Zo kunt u kiezen voor de minimalistische tafel met vriendelijke uitstraling, de Arco Shift tafel. Deze tafel is verkrijgbaar in verschillende rechthoekige formaten. Gaat uw voorkeur liever uit naar een ronde dan zijn wellicht de Arco Balance tafel of Arco Spazio tafel.

Ontdekt de Arco tafels bij Pot Interieur

Pot Interieur weet dat een tafel een centrale plek heeft in uw huis. Het is een zeer belangrijk meubel in uw huis, hier willen wij u ook graag bij helpen om het passende tafel voor uw wensen te vinden. Ontdekt in onze showroom de Arco tafels en laat u adviseren door onze verkoopmedewerkers. Bekijk, voel en raak vertrouwd met de Arco tafel. Helaas hebben wij niet alle Arco tafels in uw onze showroom staan, daarom adviseren wij u om eerst contact met ons op te nemen. Weet u precies welke Arco tafel bij u past? Vraag vrijblijvend een offerte aan of plaats uw order gemakkelijk online.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor een tafel van Arco?
Arco is ontstaan in 1904, hun eerste product was een tafel. Hiermee zijn zij groot geworden. De tafels van Arco zijn altijd kwalitatief goed. Arco is zich zeer bewust welke plaats een tafel in het interieur en het dagelijks leven inneemt. Daarom worden tafels met grote zorg ontworpen en geproduceerd. Het zijn ware unieke designer tafels die kunnen voldoen aan alle wensen van de klant.

Van welk hout zijn de tafels van Arco geproduceerd?
De meubelen van Arco worden geproduceerd uit de eigen fabriek in Winterswijk. Er wordt enkel gebruik gemaakt van lokaal hout. Dat betekent dat het hout uit Nederland ofwel maximaal 5 km verderop uit West-Duitsland afkomstig is. Dit is de LOCAL WOOD collectie, het hout is afkomstig uit bossen waar vanuit duurzaam onderhoud gekapt moet worden en vervolgens nieuwe bomen geplant worden. De LOCAL WOOD collectie is 100% PEFC gecertificeerd.

Hoeveel mensen passen om een tafel?
Wanneer u een nieuwe tafel uitzoekt is het belangrijk om te weten hoeveel mensen plaats kunnen nemen aan de tafel. Het aantal personen aan de tafel is ook afhankelijk van een rechthoekig of rond tafelblad. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij het voor u per model tafelblad voor u opgesomd.

Rechthoekig tafelblad

Afmetingen tafel Aantal personen
80 x 80 cm 2 personen
120 x 80 cm 4 personen
140 x 90 cm 4 personen
160 x 90 cm 4 tot 6 personen
180 x 90 cm 6 tot 8 personen
200 x 100 cm 8 personen
220 x 100 cm 8 tot 10 personen

 

Rond tafelblad

Afmetingen tafel Aantal personen
100 cm 2 tot 3 personen
110 cm 2 tot 3 personen
120 cm 3 tot 4 personen
130 cm 4 tot 5 personen
140 cm 5 tot 6 personen
150 cm 6 tot 7 personen
160 cm 7 tot 8 personen
170 cm 8 tot 9 personen
180 cm 9 tot 10 personen

 

^