Arco Shift tafel

De Arco Shift is een zeer minimalistische tafel met een vriendelijke uistraling

  • Eenvoudige eettafel met ronde vormen
  • De poten lopen taps toe wat de tafel een elegante uitstraling geeft
  • De tafel is gemaaktop basis van het duramas concept
  • Past in vrijwel iedere interieurstijl

Artikelnummer
305603
€ 3.733,00
Vanaf € 3.733,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Arco Shift, ontworpen door Jorre van Ast, is een minimalistische eettafel met een vriendelijke uitstraling. De tafel is gemaakt op basis van het duramas idee: de kern is vervaardigd uit een plaat met het PEFC keurmerk en daarop is een dunne laag semi-massief hout aangebracht. Hierdoor heeft de Shift de robuuste uitstraling van massief hout, maar wordt er op een spaarzame manier omgegaan met het tekort aan hardhout. Het tafelblad rust op een aluminium frame voor extra stevigheid en de poten lopen taps toe wat de tafel een elegante uitstraling geeft.

De tafel Shift zelf samenstellen
De eettafel is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het tafelblad is verkrijgbaar in eiken, gerookt eiken of noten hout. Het onderstel is uitgevoerd met een epoxy fine texture op aluminium. Hierbij heeft u de keuze uit alle Arco kleuren en afwerkingen.
Voor een overzicht van alle Arco meubels klikt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^