Arco Essenza XL tafel

De Arco Essenza XL tafel heeft een strak en minimalistisch design

  • Massief houten tafel met een robuuste uitstraling
  • De tafel is door het grote formaat ook zeer praktisch
  • Geschikt voor in de eethoek, maar ook voor op kantoor
  • Leverbaar in 3 formaten en diverse soorten hout

Artikelnummer
295473
€ 5.917,00
Vanaf € 5.917,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Arco Essenza XL eettafel is de grote variant van de immens populaire Essenza tafel. De tafelserie kenmerkt zich door een strak en minimalistisch design. Hierdoor past de massieve tafel in vrijwel iedere interierstijl en is hij makkelijkt te combineren met diverse soorten stoelen. De tafel is volledig gemaakt van hout waardoor hij een robuuste en toch warme uitstraling heeft. De Essenza staat niet alleen prachtig in de eethoek, maar bijvoorbeeld ook op kantoor. Kortom, de grote Arco Essenza tafel is door het grote formaat een absolute blikvanger!

De tafel kunt u geheel naar wens samen stellen; u heeft de keuze uit drie formaten en uit verschillende soorten hout. Voor een overzicht van alle Arco meubels klikt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Afmetingen
280 x 105 cm
320 x 105 cm
360 x 105 cm

Anderen bekeken ook
^