Laagste prijsgarantie bij Pot

Om de beste prijs te kunnen verkrijgen dient de klant aan te kunnen tonen dat de concurrent goedkoper is. Dit kan door een offerte, print van de desbetreffende website, folder of flyer te overhandigen.

Daarom is onze laagste prijsgarantie gebaseerd op een aantal duidelijke regels.

 1. De laagste prijsgarantie geldt bij acties en kortingen van concurrenten.
  Onze concurrenten adverteren met actieprijzen en kortingen. Mochten onze prijzen in het kader van een dergelijke actie hoger uitkomen, geldt natuurlijk de laagste prijsgarantie.
 2. De laagste prijsgarantie geldt bij prijzen van concurrenten.
  De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn.
 3. De laagste prijsgarantie geldt ook bij prijzen van internetaanbieders.
  Natuurlijk, echter ook op het internet geldt dit alleen voor concurrenten die hun winkel in Nederland, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn.
 4. De laagste prijsgarantie geldt voor identieke artikelen.
  Identiek betekent voor ons; dat de leverancier, naam en artikelnummer, uitvoering en maatvoering identiek zijn of alle gespecificeerde eigenschappen van het artikel identiek zijn.
 5. De laagste prijsgarantie geldt voor prijzen die op hetzelfde tijdstip geldig zijn of waren.
  Wanneer een prijs van ons vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide op hetzelfde tijdstip geldig geweest zijn. De prijs van de concurrent moet daarbij minstens geldig (geweest) zijn voor een dag.
 6. De laagste prijsgarantie geldt tot 21 dagen na de aankoop.
  Er kan tot 21 dagen na de aankoop aanspraak gemaakt worden op de laagste prijs garantie m.u.v. leveranciers acties, die altijd eindigen op door de leverancier aangegeven einddatum.
 7. De laagste prijsgarantie geldt niet voor uitverkopen.
  Gereduceerde prijzen in het kader van uitverkopen, seizoensuitverkopen of uitverkopen van individuele producten kunnen niet geldend gemaakt worden voor de laagste prijsgarantie.
^