Montis Dim Sum fauteuil

De Montis Dim Sum fauteuil is een schommelstoel in een modern jasje

  • Compacte vormgeving
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
290139
€ 2.685,00
Vanaf € 2.685,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Montis Dim Sum fauteuil

De Montis Dim Sum fauteuil is de moderne versie van de klassieke schommelstoel. De fauteuil is ontworpen door Simon Pengelly 2012. Hij heeft bewust gekozen voor een houten onderstel als verwijzing naar de traditionele schommelstoel. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat schommelen endorfine produceert in het lichaam, dit stofje zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. De rust die ontstaat door het ritme van het schommelen, verbetert ook uw concentratievermogen. De Dim Sum is een prachtige fauteuil met een hoog zitcomfort. De robuuste vormgeving en vloeiende vormen maken van de Dim Sum een echte blikvanger voor ieder interieur.

De fauteuil Dim Sum zelf samenstellen

U heeft de keuze uit verschillende stoffen en leersoorten in diverse kleuren. Het is ook mogelijk om het zit- en hoofdsteunkussen in een andere kleur of materiaal te bekleden, om een bijzonder contrast te creëren. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
Dim Sum: 96 x 84 x 94 cm
Dim Sum low: 71 x 84 x 91 cm

Anderen bekeken ook
^