Artifort Shark Lounge fauteuil

De Shark Lounge fauteuil van Artifort is alles wat u zoekt in een fauteuil

  • Verkrijgbaar met 2 type onderstellen
  • De mogelijkheden qua bekleding zijn eindeloos!
  • Top zitcomfort
  • Informeer naar de mogelijkheden en de prijs!

Artikelnummer
319291
€ 1.545,00
Vanaf € 1.545,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer René Holten

De Shark Lounge fauteuil is verkrijgbaar met twee type onderstellen: met schijfvoet (afgeronde driehoek) en zuil mogelijk in structuur poedercoat kleuren binnen de Artifort collectie. De schijf is aan de onderzijde standaard voorzien van vilten ring. De fauteuil met 2-poot/slede is mogelijk in alle standaard Artifort poedercoat kleuren. Ook mogelijk in chroom. Standaard met zwarte kunststof vloerdoppen. Optioneel met vilt.

De Artifort Shark Lounge Fauteuil

De Shark heeft zijn naam te danken aan het gelijknamige roofdier. Alleen van deze haai heeft u niets te vrezen. Integendeel. De Shark Lounge biedt uitstekend zitcomfort. De fauteuil zit lekker stevig met extra steun in de rug.

Shark Lounge is een zachte en organisch gevormde fauteuil met een tijdloos onderstel. Holten: ‘In esthetiek een duidelijk familielid van de veelgeprezen Shark eetkamerstoel en onderscheidend met zijn opvallende onderstel. Het silhouet van het onderstel is een projectie van de bovengelegen gestoffeerde kuip. In vormgeving daarom heel eigen en van deze tijd.’

Afmetingen: B71 x D71 x H81 cm

Zithoogte: 45 cm

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte voor uw favoriet? Neem dan contact met ons op!

^