Artifort Bras Highback fauteuil

De Bras Highback is een royale fauteuil met een heerlijk zitcomfort!

  • Royale afmetingen
  • Hoge rugleuning en hoofdsteun
  • Zachte dikke kussens
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
288753
€ 2.157,00
Vanaf € 2.157,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artifort Bras Highback fauteuil

Designer Khodi Feiz, 2015

De Artifort Bras Highback fauteuil is de nieuwste toevoeging aan de Artifort Bras collectie. De Bras Highback is een grote luxueuze fauteuil met een optimaal zitcomfort dankzij de grote dikke kussens. De hoge rugleuning en de hoofdsteun bieden nog meer comfort. Bijzonder aan de fauteuil is de ronde belijning en de armleuningen, deze zijn geïnspireerd op de natuurlijke vorm van de arm. De Bras Highback fauteuil voelt aan als een heerlijk groot kussen. De Bras serie bestaat naast de Bras Highback fauteuil ook uit een fauteuil met lage rug, een bank en een hocker.

De fauteuil Bras Highback zelf samenstellen

De Bras Highback kunt u bekleden met verschillende stoffen in diverse kleuren, waardoor u de fauteuil geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De fauteuil is leverbaar met een 4-teens draaibaar onderstel in metaal of met eiken houten poten. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
90 x 79 x 98 cm

Anderen bekeken ook
^