Artifort Bras Easy Chair fauteuil

De Bras Easy Chair is een compacte fauteuil met een hoog zitcomfort!

  • Compact design
  • Heerlijk zitcomfort
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
288751
€ 1.903,00
Vanaf € 1.903,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artifort Bras Easy Chair fauteuil

Designer Khodi Feiz, 2014

De Artifort Bras Easy Chair is een compacte loungefauteuil en een langverwachte toevoeging aan de Artifort Bras serie. Een kenmerkende eigenschap van de Bras Easy Chair zijn de armleuningen, deze zijn gebaseerd op de natuurlijke vorm van de arm. De fauteuil heeft een hoog zitcomfort en voelt aan als een groot kussen. De fauteuil is ontworpen door Feiz in 2014 als aanvulling op de Bras bank. Deze passen vanwege hun compacte vormgeving perfect bij elkaar als kantoormeubilair. De Bras serie bestaat naast de Easy Chair fauteuil ook uit een fauteuil met hoge rug, een bank en een hocker.

De fauteuil Bras Easy Chair zelf samenstellen

De Bras Easy Chair kunt u bekleden met verschillende stoffen in diverse kleuren, waardoor u de fauteuil geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De fauteuil is leverbaar met een 4-teens draaibaar onderstel in metaal of met eiken houten poten. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)
90 x 73 x 70 cm

Anderen bekeken ook
^