Thonet 808 fauteuil

De Thonet 808 fauteuil is een echte blikvanger in ieder interieur!

  • Tijdloze fauteuil met hoog zitcomfort
  • Geniet van veel privacy door de hoge rugleuning
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
292313
€ 5.160,00
Vanaf € 5.160,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Formstelle

De Thonet 808 is een luxueuze fauteuil dat zich kenmerkt door een optimaal zitcomfort. De fauteuil is voorzien van zachte, dikke kussens die een bijzonder contrast vormen met de buitenzijde van de zitschelp. Door de hoge rugleuning en hoofdsteun biedt de fauteuil extra steun en comfort. De 808 fauteuil vormt zich als een heerlijk groot kussen om u heen. De Thonet 808 fauteuil is verder voorzien van een kantelfunctie, waardoor u de fauteuil in uw favoriete relaxpositie kunt zetten om even heerlijk te relaxen. De 808 serie bestaat naast de 808 relaxfauteuil ook uit een bijpassende voetenbankje.

De fauteuil 808 zelf samenstellen

Voor de fauteuil heeft u de keuze uit diverse kleuren in de materialen leder, stof en 'formfleece'. Het onderstel is leverbaar in hout en staal in diverse kleuren. Ook verkrijgbaar met bijpassende voetenbankje. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Thonet 808 fauteuil samen te stellen.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
808 fauteuil: 121 x 78 x 78 cm
808 voetenbankje: 49 x 63 x 45 cm

^