Tempur North boxspring

De Tempur North boxspring is geïnspireerd op het prachtige landschap van het Noorden


  • Minimalistisch design met prachtige details

  • Voorzien van ronde vormen en ranke poten

  • Vervaardigd uit mooi geweven stof

  • Geheel naar wens samen te stellen

Artikelnummer
305987
€ 6.448,00
Vanaf € 6.448,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Tempur North boxspring

Het Tempur North slaapsysteem is geïnspireerd op het prachtige natuurlandschap van het Noorden. De boxspring kenmerkt zich door een eenvoudigd design met sublieme details. Door het de ronde vormen en ranke poten lijkt de North te zweven. De boxspring is vervaardigd uit mooi geweven stof dat heerlijk zacht aanvoelt. Bovendien is de kwaliteit van het materiaal zeer duurzaam. Kortom, de Tempur North biedt u een elegante boxspring met het comfort en ondersteuning waar Tempur bekend om staat.

De boxspring North zelf samenstellen
De Tempur North boxspring bestaat uit verschillende losse onderdelen, waardoor u de boxspring helemaal naar uw wensen kunt samenstellen. U heeft de keuze uit vier verschillende afmetingen en uit een vlak of elektrisch verstelbaar model. Daarnaast kunt u kiezen uit drie kleuren: Nightsky, Stone en Sand. Voor het hoofdbord heeft u de keuze uit standaard of design. Het Tempur North slaapsysteem is verkrijgbaar met de matrassen North Sensation en North Original/Cloud. Voor het oplegmatras heeft u de keuze uit Original Breeze, Cloud Breeze en Sensation Breeze.

Afmetingen
160 x 200 cm
160 x 210 cm
180 x 200 cm
180 x 210 cm

Voor een overzicht van alle Tempur slaapmeubelen klikt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^