Heerlijk & stijlvol slapen begint bij Pot Interieur. Om overdag op uw best te kunnen presteren, is een goede nachtrust van groot belang. Iedereen heeft echter andere behoeftes als het op slapen aankomt. Bovendien heeft de sfeer die u creëert in de slaapkamer ook invloed op uw nachtrust. Voor een complete slaapkamer bent u bij Pot Interieur aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen u graag bij uw zoektocht naar de ultieme slaapbeleving! Hieronder willen wij u graag kennis laten maken met ons assortiment en onze merken, zoals Auping, Treca Interiors Paris, Tempur, Beka en Avek.

Matrassen
Lekker slapen begint met een comfortabel matras. Of een matras voldoet aan alle slaapbehoeftes verschilt echter per persoon. Iedereen is uniek. Om te kunnen bepalen of een matras bij u past, zijn factoren als lichaamsbouw, lengte, gewicht, slaaphouding en persoonlijke voorkeur van groot belang. Dit heeft allemaal invloed op wat u nodig heeft voor een goede nachtrust.


Heerlijk slapen kunt u ook op een matras van Avek. De matrassen van Avek zijn te herkennen aan een goede ventilatie en het gebruik van bijzondere en kwalitatief hoogstaande materialen, zoals zuiver scheerwol, natuurlijk latex en elastisch schuim. Bekijk op onze website bijvoorbeeld de Avek Ninety jubileummatras met 7 zones of de Avek Ouro matras voor een optimale vochtregulering. De Ouro is bovendien verkrijgbaar in drie hardheden.

Tempur matrassen worden zo ontwikkeld dat de druk gelijkmatig wordt verdeeld en u zich helemaal gewichtloos voelt. Oorspronkelijk werden de matrassen gemaakt voor de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Tempur matrassen wordt nog altijd als enige erkend door de NASA. Om te voldoen aan ieders comfortwensen, bestaat de collectie uit verschillende modellen, zoals de Tempur Original en de Tempur Cloud.

Bij de comfortabele matrassen van Swissflex wordt onder andere gebruik gemaakt van het innovatieve materiaal Geltex voor een optimale drukverdeling, gerichte ondersteuning en goede ventilatie. Geltex is een combinatie van elastisch gel en luchtdoorlatend schuim. De Geltex-matrassen zijn verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, waaronder de Swissflex Versa 24 Geltex matras.

Auping is van mening dat een uitgeruste wereld een betere wereld is. Auping luistert daarom goed naar uw slaapbehoeftes, zodat daar de matrassen op kunnen worden afgestemd. Het merk heeft diverse modellen in het assortiment, zoals de Auping Vivo, Auping Cresto en Auping Inizio. Alle matrassen zijn opgebouwd uit verschillende comfortzones en worden geleverd in de hardheden: soft, medium, firm en extra firm. Zo kan Auping voldoen aan ieders wensen.

Bedden, bodems & boxsprings
Bedden en boxsprings worden tegenwoordig voor zoveel meer gebruikt dan alleen slapen. Het is de plek waar ’s avonds de dag wordt doorgenomen, waar iemand die ziek is verzorgd en beter wordt, we voor het slapengaan even tv kijken en ontspannen een boek lezen of waar we juist het leven vieren. Bovendien is een bed of boxspring het centrale middelpunt van de slaapkamer en daardoor zeer bepalend voor de sfeer. De juiste keuze maken is dan ook ontzettend belangrijk.

Een bed heeft als voordeel dat u de ombouw, bodem én matras geheel naar wens kunt combineren, zoals bij een bed van Auping. Auping ledikanten zijn eigentijds, stijlvol en duurzaam, waardoor u er lang van kunt genieten. Kies voor het bekende Auping Auronde bed en voorzie het van een spiraalbodem, vlak of verstelbaar, en een matras uit de collectie van Auping. Wilt u graag genieten van een echt Italiaans designbed in uw slaapkamer, van bijvoorbeeld het merk Minotti, B&B Italia of Flexform? Dan is dat mogelijk! Deze merken hebben namelijk ook een beddencollectie. Door een van deze ledikanten te combineren met bijvoorbeeld een spiraal- of lattenbodem en een matras van een van onze slaapmerken, kunt u toch genieten van ongekend slaapcomfort in combinatie met een Italiaanse, smaakvolle uitstraling.

Wilt u gaan voor een luxe uitstraling in de slaapkamer? Kies dan voor een boxspring. Deze bestaat veelal uit een samenstelling van 3 lagen, opgebouwd uit een basis, matras en topmatras die u naar merk/model en wens kunt combineren. Door de lagen kunt u genieten van extra comfort, stevigheid en stabiliteit. Fris wakker worden is met een boxspring vanzelfsprekend vanwege de optimale ventilatie.

De boxsprings van Treca Interiors Paris hebben de ultieme luxe uitstraling en zijn voorzien van hoogstaand comfort, door het gebruik van de beste materialen, zoals zuiver wol, wildzijde, kasjmier, linnen en katoen. Het puur Franse Treca is als ruim 80 jaar de slaapspecialist met een collectie die het beste te omschrijven is als een samensmelting tussen haute couture en prêt-à-porter. Dit is goed te zien bij modellen uit de Treca Interiors Platinum Ligne-collectie, zoals de Essentiel boxspring, de Initial boxspring en de Paris boxspring.

Hoofdkussens & dekbedden
Om helemaal verzekerd te zijn van een goede nachtrust is de juiste ondersteuning van hoofd en nek ook van toegevoegde waarde. De slaaphouding is veelal bepalend voor welk kussen het beste bij u past. Zo zijn er kussens speciaal ontwikkeld voor rug-, zij- en buikslapers. Veel hoofdkussens kunnen wij uit voorraad leveren van bijvoorbeeld Silvana Support en Auping. Met het juiste bedtextiel dat voldoet aan uw wensen maakt u de ultieme slaapbeleving helemaal compleet. Dekbedden zijn er oneindig veel, omdat deze grote invloed hebben op de warmteregulering van het lichaam. U wilt het namelijk niet te koud of te warm hebben. Voor zowel de kacheltjes als de koukleumen onder ons bestaat het geschikte dekbed. Van enkel tot 4-seizoenen dekbedden met een ruime keuze aan vullingen, zoals eenden- of ganzendons, polyester, katoen, wol en bamboe.

Slaaptechnologie
Op het gebied van slapen is er een constante ontwikkeling gaande van producten om zo nog beter tegemoet te komen aan slaapbehoeftes en in te spelen op duurzaamheid. Auping is daar een goed voorbeeld van. Zo ontving Auping onlangs nog de Red Dot Design Award 2020 voor de nieuwe en volledig circulaire Auping Evolve matras. De matras is vervaardigd uit materialen die recyclebaar zijn. Bij de productie is bovendien geen gebruik gemaakt van lijm of schuim. Het duurzame ontwerp is ook nog eens extra ventilerend!

Ondanks alle middelen die er zijn om tot een goede nachtrust te komen, is er nog altijd een groep die problemen heeft met in slaap vallen. Voor deze mensen is er nu een uitkomst: de Auping Somnox slaaprobot. De slaaprobot kalmeert uw lichaam en geest dankzij een intelligente technologie. Door middel van ademhalingsregulering, rustgevende muziek en geborgenheid zorgt de robot ervoor dat u sneller in slaap valt, langer slaapt en uitgerust wakker wordt.

U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom om onze ruime collectie te bekijken. Komt u voor een specifiek artikel? Vraag voorafgaand aan uw bezoek even na of we het hebben staan om eventuele teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om via mail of telefonisch meer informatie op te vragen. Onze slaapadviseurs staan voor u klaar!

^