Martinelli Luce Medium Pipistrello lamp

De klassieker onder de lampen van Martinelli Luce: de Medium Pipistrello!

  • Een prachtige tafellamp
  • Verstelbaar in hoogte door de telescopische voet
  • LED-lichtbron geïntegreerd en dimbaar

Artikelnummer
338424
€ 1.525,00
Vanaf € 1.525,00
Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Martinelli Luce Medium Pipistrello tafellamp donkerbruin
€ 1.525,00
Martinelli Luce Medium Pipistrello tafellamp wit
€ 1.525,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Martinelli Luce Medium Pipistrello lamp

De Martinelli Luce Pipistrello lamp is een ware klassieker uit de collectie van Martinelli Luce. Dit pronkstuk straalt in uw interieur en vormt daarmee een ware blikvanger. Bent u een liefhebber van design? Dan zit u goed bij Pot Interieur. Wij hebben een ruim aanbod met verschillende designmerken. Hier vindt u altijd het design meubilair dat past bij uw wensen en interieur. Heeft u interesse in de Pipistrello lamp van Martinelli Luce? Vraag een offerte aan. Bij ons geniet u altijd van prettig en eerlijk advies en de laagste prijsgarantie.

De bestseller van Martinelli Luce, de Pipistrello lamp, een blikvanger in uw interieur

Deze bijzondere lamp is ontworpen door Gae Aulenti van Martinelli Luce. Deze ontwerper heeft door de jaren heen vele varianten ontwikkeld. Uiteraard gaat er niets boven het origineel. Het telescopische systeem verstelt de lamp in hoogte en is kenmerkend voor de Pipistrello. Verkrijgbaar in donkerbruin, wit, agave groen, messing satijn en titanium.

Bewonder de eyecatcher in het echt

Heeft u interesse in de Pipistrello lamp van Martinelli Luce of bent u benieuwd naar andere verlichting? U bent van harte welkom in onze showroom, waar u ruim 400 topmerken onder één dak treft. Hier vindt u altijd de verlichting en het designmeubilair dat u zoekt. Wilt u al een nieuwe lamp bestellen? Neem contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op 0115-532526 of stuur een e-mail naar verkoop@pot.nl.

^