Artemide Patroclo tafellamp

De Artemide Patroclo tafellamp is een echte designklassieker met een uniek design

  • Een echte blikvanger
  • Vervaardigd uit mondgeblazen glas en staal
  • Verspreidt een warm, diffuus licht
  • Bepaal zelf de lichtsterkte met de dimmer

Artikelnummer
293270
€ 1.400,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Patroclo tafellamp

Designer Gae Aulenti, 1975

De Artemide Patroclo klassieke tafellamp uit de jaren '70. De lamp is gemaakt van transparant geblazen glas. De diffuser is deels bedekt met een metalen net, gemaakt van hittebestendige staaldraad. Door het gefacetteerde glas verspreidt de Patroclo een bijzonder vlekkenpatroon van licht. De tafellamp is voorzien van een dimmer waardoor u de lichtsterkte naar eigen voorkeur kunt instellen. De Artemide Patroclo is door zijn bijzondere vormgeving een echte blikvanger in ieder interieur.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x breedte)
45 x 50 cm

Anderen bekeken ook
^