Artemide Choose vloerlamp

De Artemide Choose is een klassieke vloerlamp in een modern jasje

  • Kantelbare lampkap met plooien
  • Schijnt een mooi dimbaar diffuus licht
  • Verkrijgbaar in 2 formaten
  • Ook leverbaar als tafel-, wand- en hanglamp

Artikelnummer
293826
€ 0,00
Vanaf€ 655,00
Offerte

Offerte

Designer Matteo Thun

De Artemide Choose is een klassieke vloerlamp met een moderne touch. De kap is voorzien van plooien wat hem een ouderwets gezellige uitstraling geeft. Deze plooien zijn wel strak en van kunststof wat hem een eigentijdse uitstraling geeft. De lamp geeft een prachtig warm diffuus licht. Uniek aan de Choose is de kantelbare lampenkamp. Door middel van een plastic lipje kunt u de kap tot een hoek van 30 graden kantelen. Hierdoor is de lamp ook geschikt als leeslamp.

De lamp Choose zelf samenstellen
De Choose vloerlamp is verkrijgbaar in twee formaten. Voor de lampenkap heeft u de keuze uit wit bedrukt polypropyleen lampenkap of perkamentpapier. De voet is van metaal en optioneel grijs gelakt. De Choose is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een vloerlamp, tafellamp, wandlamp en hanglamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Choose lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter kap)
Choose: 140 x 35,8 cm
Choose Mega: 178 x 55 cm

Anderen bekeken ook
^