Artemide La Petite vloerlamp

De Artemide La Petite is een bijzonder moderne vloerlamp

  • Lamp met een minimalistisch design
  • Vervaardigd uit aluminium en kunststof
  • Schijnt een mooi diffuus licht
  • Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit

Artikelnummer
293920
€ 755,00
Vanaf € 755,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide La Petite vloerlamp

Designers Andrea Quaglio en Manuela Simonellli

De Artemide La Petite is een vloerlamp met een moderne vormgeving. De lampenkap is bevestigd aan een schuine staaf, waardoor de La Petite de traditionele gewoonten verbreekt. De kap is boven- en onderaan voorzien van witte kunststof diffusers die een zacht, gelijkmatig licht verspreiden. Door het minimalistische design past de lamp in vrijwel ieder interieur. De Artemide La Petite is gemaakt van aluminium en kunststof en is leverbaar in de kleuren zwart en wit.

De La Petite is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een vloerlamp, tafellamp en wandlamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide La Petite lamp samen te stellen.

Artemide

Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter kap x diameter voet)
160 x 30 x 30 cm

Anderen bekeken ook
^