Artemide Callimaco vloerlamp

De Artemide Callimaco is een vloerlamp en designobject in één

  • Lamp met een strak design
  • Verspreidt een warm, diffuus licht
  • Gemaakt van aluminium en staal
  • Past in vrijwel ieder interieur

Artikelnummer
293819
€ 1.650,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Callimaco vloerlamp

Designer Ettore Sottsass

De Artemide Callimaco vloerlamp heeft de vorm van een grote lucifer. De vloerlamp heeft een strak en kleurrijk design. De lamp is dimbaar en schijnt een mooi sfeervol licht naar boven. Halverwege de lamp zit een handvat waardoor u hem eenvoudig kunt verplaatsen. De lamp is vervaardigd uit aluminium en de voet is gemaakt van gelakt staal. Door de minimalistische vormen past de Artemide Callimaco vloerlamp in vrijwel ieder interieur.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter)
200 x 39 cm

Anderen bekeken ook
^