Artemide Montjuic vloerlamp

De Artemide Montjuic is een lamp en designobject in één

  • Moderne lamp met een uniek design
  • Vervaardigd uit kunststof en methacrylaat
  • Schijnt een mooi, indirect licht
  • Bepaal zelf de lichtsterkte met de dimmer

Artikelnummer
294069
€ 2.505,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Santiago Calatrava

De Artemide Montjuic is een moderne vloerlamp met een elegante uitstraling. De lamp is ontworpen door designer en architect Santiago Calatrave. De vloerlamp is gemaakt van zwart kunststof en de kap is vervaardigd uit wit opaal methacrylaat. De lamp schijnt een mooi, indirect licht waarvan de intensiteit kan worden aangepast door middel van een dimmer. De Artemide Montjuic vloerlamp past door zijn minimalistische design in vrijwel ieder interieur past.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x breedte)
190 x 51 cm

Anderen bekeken ook
^