Flos String Light Cone hanglamp

De Flos String Light Cone hanglamp heeft een simpel en strak design

  • Moderne hanglamp
  • Ingebouwde LED-lamp
  • Met een lang snoer van 12 of 22 meter
  • Verkrijgbaar in twee uitvoeringen

Artikelnummer
289911
€ 700,00
Vanaf € 700,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Flos String Light Cone hanglamp

Designer Michael Anastassiades, 2014

De Flos String Light Cone is een strakke eenvoudige hanglamp die zich kenmerkt door een prachtige belijning. De designer Michael Anastassiades liet zich inspireren door landschappen, gesierd door elektriciteitskabels. Zowel de manier waarop de kabels masten met elkaar verbinden, als de manier waarop ze het landschap opbreken fassineerde hem. De lamp is verkrijgbaar met een lange kabel van 12 of 22 meter waarmee u een kamer kunt opbreken in vlakken. Kortom, met de String Light hanglamp kunt u uw creativiteit kwijt in uw huis of op kantoor. Een handige extra is dat de aan/uit-knop en dimmer bediend kan worden met een bluetooth, Android of Apple afstandbedieningsapplicatie.

De lamp String Light Cone zelf samenstellen

De lamp is verkrijgbaar met een kabel van 12 of 22 meter. Optioneel kunt u kiezen voor een vloer schakelaar en een rozet voor wand en plafond installatie. Naast de String Light Cone is er ook de String Light Sphere beschikbaar, deze heeft een ronde lampenkap. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (hoogte x diameter)
16 x 19 cm

Anderen bekeken ook
^