Flos Skygarden 1 lamp

De elegante Skygarden 1 lamp van Flos vindt u hier

  • Het strakke design van de buitenkant combineert prachtig met het sierlijke design aan de binnenzijde
  • Staat prachtig boven de eetkamertafel
  • Verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen

Artikelnummer
279761
€ 2.480,00
Vanaf € 2.480,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Flos Skygarden 1 lamp

Designer Marcel Wanders

Bij het ontwerpen van deze lamp liet de designer zich inspireren door het plafond in zijn eigen huis. Op het moment dat hij ging verhuizen, kon hij geen afscheid nemen van zijn gepleisterde plafond met bloemen. Door zijn "skygarden" te verwerken in een lamp kon hij ook in zijn nieuwe huis genieten van dit prachtige design, net als u! Dit is de Skygarden 1 lamp van Flos.

De kenmerken van de Flos Skygarden 1 lamp

De prachtige Skygarden lamp van Flos is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. De lamp komt boven uw eettafel helemaal tot zijn recht. Het strakke design aan de buitenkant en het reliëf aan de binnenkant maakt de lamp tot een verrassend geheel. Het bloemenmotief is van gips en geeft u het vrije en sfeervolle gevoel van buiten.

De Flos Skygarden 1 heeft een diameter van 60 cm en is direct uit voorraad leverbaar in de uitvoeringen: wit glans en zwart glans. Door te kiezen voor deze uitvoeringen geniet u snel van uw eigen Skygarden in huis.

Bekijk ook eens de grotere Flos Skygarden 2 (Ø90 cm).

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor onze scherpe aanbiedingsprijs!

Anderen bekeken ook
^