Flos Skygarden 2 lamp

Hier vindt u de prachtige Skygarden 2 lamp van Flos

  • Een mooie lamp die helemaal tot zijn recht komt boven uw eetkamertafel
  • Van buiten strak en aan de binnenzijde kunt u genieten van een sierlijk design
  • In vier verschillende uitvoeringen verkrijgbaar
  • Nu voordelig geprijsd in wit glans en zwart glans (Ø90 cm)

Artikelnummer
279764
€ 3.280,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Marcel Wanders

De designer kwam op het idee van deze lamp door het plafond in zijn eigen huis. Het gepleisterde plafond met versieringen van bloemen liet hem elke dag genieten. Vandaar dat hij er, toen hij ging verhuizen, geen afscheid van kon nemen. Het bracht de designer op het idee voor de deze lamp, zodat hij ook in zijn nieuw huis kon genieten van de skygarden, net als u! Dit is de Skygarden 2 van Flos.

De kenmerken van de Flos Skygarden 2 lamp

De prachtige Skygarden lamp van Flos is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. De lamp komt boven uw eettafel helemaal tot zijn recht. Het strakke design aan de buitenkant en het reliëf aan de binnenkant maakt de lamp tot een verrassend geheel. Het bloemenmotief is van gips en geeft u het vrije en sfeervolle gevoel van buiten.

De Flos Skygarden 2 lamp is de extra grote grote uitvoering met een diameter van 90 cm, een hoogte van 45 cm en weegt 24 kg. De hanglamp is voorzien van een prettig diffuus licht en is direct uit voorraad leverbaar, inclusief lichtbron, in de uitvoeringen: mat brons, wit glans en zwart glans. Door te kiezen voor deze uitvoeringen geniet u snel van uw eigen Skygarden in huis.

Bekijk ook eens de kleinere Flos Skygarden 1 hanglamp (Ø60 cm)!

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor onze scherpe aanbiedingsprijs!

Anderen bekeken ook
^