Montis Axel bank

Dé topper uit de collectie van Montis!

  • Ook te bestellen in veel andere uitvoeringen
  • Prachtig design met heerlijk comfort
  • Stel de Axel naar uw wensen samen

Artikelnummer
279569
€ 3.319,00
Vanaf € 3.319,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Montis Axel bank

U geniet van prachtig design en overheerlijk zitcomfort met de Montis Axel bank. Zak relaxed weg in de royale kussens en geniet van de modieuze uitstraling. Bestel uw nieuwe bank van Montis Axel bij Pot Interieur om verzekerd te zijn van een snelle levering en de laagste prijsgarantie. Wij zijn specialist op het gebied van designmeubelen en voorzien u van prettig en eerlijk advies bij het uitzoeken van uw nieuwe meubilair. Kom eens langs of vraag direct een offerte aan.

Sierlijke eenvoud en verbluffend zitcomfort komen samen in de Montis Axel bank

Het is niet voor niks dat deze bank van Montis een bestseller is. Iedereen valt graag voor de aantrekkelijke en uitnodigende uitstraling om de bank eens uit te proberen. De kubistische vormgeving en fijne belijning stralen het comfort uit die de Montis Axel daadwerkelijk heeft. De eenvoud in het ontwerp is ook meteen de kracht van de bank. De royale kussens zijn vervaardigd uit de beste materialen, waarbij de kussens een zachtere (standaard) en hardere variant kennen. De Axel heeft een redelijk hoge zithoogte, waardoor u er gemakkelijk uit opstaat. Verder is de bank verkrijgbaar in verschillende materialen, elementen, maten en kleuren. Stel uw bankstel geheel naar wens samen, zodat de Axel prachtig tot zijn recht komt in uw interieur.

Informeer naar de mogelijkheden

Anderen bekeken ook
^